Autor: Agu Vahur • 19. veebruar 2021

Töövahendussektor on jõudnud platoole

„Ime on sündinud, uskumatu on teoks saanud,“ ütleks selle peale isegi Paunvere köstrihärra. Kui aprillis-mais hakkasid makroökonoomika analüütikud rääkima võimalikust V-kujulisest majanduse taastumisgraafikust, siis oli tööandjate suhtumine sellisesse võimalusse pigem skeptiline. Kellel oli meeles 2009. aasta langus pärast Lehman Brothersi langemist, projitseeris toona toimunut ka praegusesse kriisi.
Foto: Pixabay

Ometi on elu töövahenduse valdkonda selles kriisis hellitanud. Agaramad tööandjad asusid kohe kriisi puhkemisel tegutsema, et kasutada turul avanevaid võimalusi tööjõu kvaliteedi parandamiseks. Ettevaatlikumad vaatasid üle muutunud vajaduse tööjõu järele, tegid koondamistega väikseid korrektuure, aga suures plaanis püüdsid olemasolevat olukorda pigem säilitada, mitte kardinaalselt restruktureerida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456