Autor: Tambet Toomela • 24. august 2021

Segase määruse tõttu on lähiajal oodata rohkelt töövaidlusi

12. augustil võttis valitsus vastu töösuhteid puudutava bioloogiliste ohutegurite määruse muudatused, mille eelinfo, päevakaja ja järelhüüded olid täis tempokust ja segadust.
Eversheds Sutherland Ots & Co partner ja tööõiguse valdkonna juht Tambet Toomela

Kõigepealt kommenteeris töö- ja terviseminister Tanel Kiik, et valitsus võttis kabinetiistungil vastu põhimõttelise kokkuleppe, mis hõlbustaks tööandjatel kõrgema nakkusriskiga töökohtadel vaktsiini- ja testivastaste vallandamist. Minister Kiik märkis, et valitsus loeb kõrgema nakkusriskiga töökohtadeks neid, kus töötaja puutub kokku enam kui 50 inimesega ja nendes olukordades on mõistlik eelkõige vaktsineerimine, testimine või siis vastava tõendi esitamine läbipõdemise, vaktsineerimise või negatiivse testi kohta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456