Autor: Anu Prandi • 15. september 2021

Anu Prandi: kas mitmekesisus rikastab?

Mitmekesisus ja kaasamine on suurtes rahvusvahelistes ettevõttetes üle maailma kuumad teemad juba aastaid. Mitmekesisuse teema esilekerkimine äriettevõtetes ei ole seotud ainuüksi sotsiaalsete, eetiliste ja moraalsete küsimustega, vaid edukad ettevõtted on jõudnud arusaamale, et mitmekesised organisatsioonid, kus on kaasatud ühiskonna erinevad grupid on innovaatilisemad ja tõhusamad ehk mitmekesisus kajastub ettevõtte finantstulemustes.
Foto: Pexels

Mitmekesised ettevõtted suudavad paremini läbi lüüa kompleksses, kiiresti muutuvas, teadmatust täis ärimaailmas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456