Autor: Külli Luuk • 27. jaanuar 2022

Tervise ja heaolu edendamine töökohal

Täisealised inimesed veedavad suure osa ärkveloleku ajast tööd tehes, nii et töö ja töökeskkonna mõju tervisele ei ole võimalik alahinnata. Tervisliku töökeskkonna kujundamine nõuab koostööd ja järjekindlust.
Külli Luuk, Tervise Arengu Instituut, töökoha terviseedenduse vanemspetsialist

Nii amet kui ka töö iseloomust tulenevad eripärad, töötingimused, eeskätt aga igaühe enda vastavad teadmised, oskused ja julgus enda tervise ja laiema heaolu eest seista kujundavad tervist päevast päeva ja aastast aastasse, määratledes tervena elamise kestust ning elukvaliteeti ja heaolu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456