Autor: Tiina Käsi • 22. veebruar 2022

Kaasava töökultuuri loomine on juhi kätes

Eelmisel aastal Põhjamaades tehtud BCG uuring väidab, et 34% 18-34aastastest on teinud otsuse mitte kandideerida ettevõttesse, kus on kehv mitmekesisuse ja kaasamise kultuur. Teised samateemalised uuringud on tõestanud, et mitmekesiste tiimide produktiivsus ja äritulemus on homogeensete tiimide omast parem.
Nordea Eesti juht Tiina Käsi.

Inimeste erinev kultuuritaust, kogemused, oskused ja isiksuseomadused on tänu erinevatele vaatenurkadele, ideedele ja lahendustele innovatsiooni eeldus. Kõik see avaldab positiivset mõju ainult siis, kui ettevõttes osatakse väärtustada mitmekesisuse kõiki tahke (mitte ainult teada-tuntud soolist, kultuurilist ja vanuselist mitmekesisust) ning kui kaasava kultuuri ja tööõhkkonna loomise ja hoidmisega tegeletakse järjepidevalt, nähtavalt ja kuuldavalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456