Autor: Piret Prangel • 15. veebruar 2024

Miks tasub palgavahemikud nähtavaks teha?

Avatus ja läbipaistvus on üliolulised igas töösuhtes ning eelised ka värbamises. Ettevõtted, kes sellest mööda vaatavad, võivad varem või hiljem hä tta jääda, kirjutab Swedbanki töösuhete juht Piret Prangel.
Swedbanki töösuhete juht Piret Prangel
Foto: Swedbank

Juba kaks ja pool aastat on Swedbank toonud kõikidel töökuulutustel avalikult välja tasuvahemikud. Miks see kasulik on ja mida meie organisatsioonina sellest võitnud oleme?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456