Autor: Taavi Soorm • 9. juuli 2024

Taavi Soorm: suured arendajad peavad kujundama ehitussektori tööohutuskultuuri

Tööohutuskultuur ei teki trahvide, kontrolli ja mõõdikutega, vaid pikaajalise selgitustöö ning kaasamisega, milles suured arendajad peavad eeskuju näitama, kirjeldab elamuarendusettevõtte Bonava tegevjuht Taavi Soorm.
Bonava tegevjuht Taavi Soorm
Foto: Andras Kralla

15. jaanuar, 8. aprill, 4. juuni, 24. juuli, 6. august, 9. september, 29. oktoober ja 23. detsember 2023. Need olid eelmisel aastal kaheksa päeva, mil Eestis ei juhtunud ühtegi tööõnnetust. Iga päev juhtub Eesti töökohtadel keskmiselt kaheksa õnnetust. Need on õnnetused, mida tööandjad registreerivad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456