Autor: Rait Kondor • 6. oktoober 2022

USA erasektorisse tekkis septembris oodatust rohkem töökohti

USA erasektori tööandjad kiirendasid septembris töötajate värbamist, mis näitab, et nõudlus töötajate järele on tugev hoolimata kasvavatest intressimääradest ning Föderaalreservi kitsendavast rahapoliitikast, vahendab Reuters ADP töötururaportit.
Ameerika tööturg on majanduse jahtumisele vaatamata tugev püsinud.
Foto: Pixabay

ADP Riiklik tööhõiveraport näitas tööturu tugevust hoolimata sellest, et päev varem avaldatud augustikuu uute töökohtade loomise statistika näitas peaaegu kahe ja poole aasta madalaimat taset.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456