Autor: Heli Künnapas • 6. detsember 2023

USA tööjõuturg jahtus oodatust rohkem

USA vabade töökohtade arv langes madalaimale tasemele alates 2021. aastast. See on märk tööjõuturu jahtumisest. Langus on laiapõhjaline ja hõlmab erinevaid sektoreid, vahendas Bloomberg.
USA vabade töökohtade arv langes madalaimale tasemele alates 2021.aasta algusest.
Foto: Getty Images/AFP/Scanpix

Teisipäeval avaldatud viimasest vabade töökohtade ja tööjõu uuringust ehk JOLTS (Job Openings and Labor Turnover Survey) aruandest selgus, et oktoobri lõpus oli 8,7 miljonit avatud töökohta, mis on vähem kui kuu varem olnud 9,4 miljonit. 2021. aasta aprillis oli avatud töökohti 9,3 miljonit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456