Autor: Rivo Sarapik • 24. mai 2021

Parima personaliprojekti võitja: see on ainuke võimalus hoida töötajad õnnelikuna

Eesti aasta parimaks personaliprojektiks osutus häirekeskuse digitaalne vaimse tervise hädaaabikapp. Projekti eestvedaja, Häirekeskuse personalijuhi Elina Meidla sõnul on töötaja vaimse tervisega tegelemine ainuke võimalus hoida teda õnnelikuna.
Häirekeskus. Pilt on illustratiivne.
Foto: Andras Kralla

Meidla ütles Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et töötaja hea vaimne tervis aitab tuua ka häid töötulemusi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456