Autor: Kai Saard • 11. november 2021

Sisekoolitaja peab olema väga hea müügimees

Kuna novembris toimub sisekoolituse konverents, siis sellest ajendatuna tuleb ka seekordses „Õppetunniˮ saates juttu sisekoolituse võludest ja valudest.
Vasakult Stanislav Voronovski, Katrin Kristall ja Imre Nõmmik

Oma kogemust jagavad aasta osakoormusega sisekoolitaja 2020 ja Elisa Eesti tehnoloogiliste erilahenduste projektijuht Imre Nõmmik, aasta täiskoormusega sisekoolitaja 2019 ja Circle K Eesti personalispetsialist Katrin Kristall ning Eesti Sisekoolituse Arendamise Liidu ekspertgrupi liige ja Euronicsi koolitusjuht Stanislav Voronovski. Saate võtab kokku EPALE saadik Katre Savi.

Saates selgub muu hulgas see, millised näevad välja Elisa, Circle K ja Euronicsi sisekoolitusprotsessid, milliste katsumustega sisekoolitajad praegu kõige rohkem maadlevad ja milliseid nutikaid lahendusi on kasutusele võetud.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456