Autor: Karl-Eduard Salumäe • 16. november 2021

Auhinnatud tööstus: suurest palgast üksi piisab järjest vähem

Tööinspektsioon avalikustab täna auhinna „Hea töökeskkond 2021“ kaks võitjat – ABB ja Elcogen. Hommikuprogrammi stuudios käisid inspektsiooni peadirektor Maret Maripuu ja ABB Balti riikides tööohutuse eest vastutav Kaspar Kreek.
ABB Eesti tootmine.
Foto: Liis Treimann

Tegime juttu, milline on üldse hea töökeskkond ning miks selle loomisega vaeva näha. Kaspar Kreegi sõnul on ohutus kõige tähtsam aspekt, mida uute projektide, aga ka töökohtade loomisel arvestatakse. Näiteks ABB pakub lisaks keskkonnale ja eneseteostusele ka lisatervisekindlustust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456