Kontoris segavas keskkonnas olemine ei lase süvenenult tööd teha ega enda jaoks ülesandeid lahti mõtestada, rääkis Äripäeva raadio saates „Lavajutud“ Produktiivsusklubi kaasasutaja Arno Lehtsaar.
- Londoni ülikooli uuring näitas seda, et pidevalt sellises keskkonnas olemine, kus üksteist segatakse, mõjub töö efektiivsusele isegi hullemini kui töö ajal kanepi suitsetamine. Foto: AFP/Scanpix
Lehtsaare sõnul saab enda tööpäeva jaotada kolmeks tsooniks. „Meil on roheline tsoon, kus me oleme kõige erksamad. Siis on kollane tsoon, kus inimene suudab enam-vähem kenasti toimida. Lõpetuseks on punane tsoon, kus me võime küll teeselda töö tegemist, aga lõpuks on pigem see, et vaatad ekraani ja palju tehtud ei saa,“ rääkis Lehtsaar.
Seotud lood
Ettevõtte või sõpruskonna jaoks sündmuse planeerimine ei pea olema peavalu, kus ürituse eestvedaja end peo toimumise ajaks tühjakspigistatud sidrunina tunneb. Restoran Lee ja Lore Bistroo meeskond, kes avas suvel kaks uut põnevat kohta – restorani UMA ja kokteilibaari Lessner –, korraldab just sinu vajadustele vastava õhtu, sätib paika menüü ja kannab hoolt ka meelelahutusliku poole eest.