Autor: Neeme Korv • 11. jaanuar 2023

Koondamine IT-ettevõttes ei tähenda kindlasti töö kaotamist

Doris Põld
Foto: Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit
"Infotehnoloogia sektoris kehtib reegel, et enne kui töötaja jõuab koondamisteate lõpuni lugeda, on tal juba järgmine pakkumine laual," kirjeldas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu tegevjuht Doris Põld eile Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Seejuures konkureerime siin Eestis tööjõu pärast ikkagi globaalsel turul, lisas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456