30. märts 2023

Tehisintellekt muudab täiskasvanute õppimist ja õpikogemust

Värske saade „Õppetund“ võtab seekord vaatluse alla tehisintellekti täiskasvanukoolituses ning uurib välja, kuidas mõjutab tehisintellekt koolitaja ja õppija oskusi. Kus nähakse selles ohtu ja kus abimeest? Kas koolitusvajadus jääb üldse alles, kui tehisintellekt annab meile sekunditega vastused?
Andres Karjus ja Georgi Skorobogatov.
Foto: Katre Savi

17. mail toimub IX koolitajate mittekonverents, mille käesoleva aasta keskne teema on koolitaja oskused. Üks mittekonverentsi kahest avaettekandest ja üks temaatiline töötuba keskenduvad tehisintellekti mõjule täiskasvanukoolituses. Saates „Õppetund“ paotame ust ja uurime lähemalt, miks on tänavuse koolitajate mittekonverentsi programmi põhiteemaks valitud tehisintellekt ning kuidas mõjutab see koolitaja ja õppija oskusi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456