Autor: Marili Niidumaa • 20. aprill 2023

Kuidas tehisintellekt ümbrikupalgamaksjaid jahtis ja nad leidis

Fotol Markus Lippus, foto Andres Laanem
Kuueaastane tehisintellekti ja masinõppega tegelev MindTitan on ennast igati tõestanud – kaasatud pole ei välisinvesteeringuid ega laene, kasvatud on orgaaniliselt vaid klientidelt tulevate tellimuse toel. MindTitan jõudis teist korda järjest gaselli TOPi ning eelmisel ja üle-eelmisel aastal jõuti ka parimate palgamaksjate edetabelisse.

Kuidas maksu- ja tolliametiga tehisintellekti toel ümbrikupalka maksvaid pätte taga aeti ning miks on naiivne arvata, nagu tehisintellekti arendamine pausile läheks, räägib gaselliettevõtlusele pühendatud raadiosaates MindTitani üks asutajatest Markus Lippus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456