Autorid: Aivar Hundimägi, Laura Saks • 17. oktoober 2023

Tippjuhi kogemus töötuna: süsteem peaks olema inimlikum

"Minu eriala ja valdkond tingivad vahepeal töötu perioodi," tõdes endine Rakvere abilinnapea ja poliitik Laila Talunik Äripäeva raadios.
Endine Rakvere abilinnapea töötab nüüd erakoolis.
Foto: Airi Kaunissaare

Ta muigas, et tema poole on pöördutud ka kui Lääne-Virumaa kuulsaima töötu poole, kuna on sellest kogemusest palju rääkinud. Muu hulgas pakuti talle töötukassast ka vedurijuhi koolitust. Talunik leidis, et töötukassa peaks mõtlema ka seda, kuidas temataoliste töötutega tegeleda. Samuti peaks tema sõnul süsteemi inimlikumaks muutma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456