Autorid: Eget Velleste, Kristjan Kurg • 29. aprill 2024

Eesti tudengid saavad tööpakkumisi Volkswagenilt ja Teslalt

Eesti tudengid tunnevad inseneride nappust oma nahal, kuna tööpakkumisi teevad neile lisaks Eesti suurfirmadele ka rahvusvahelise autotööstuse tipud.
Tudengivormeli liige Anna Sihvart ja tiimi kapten Kristjan Taimla. Armastus inseneeria vastu algas juba koolis. „Kui reaalained meeldivad, siis väljavaated eluks on üsna head,“ ütles Kristjan.
Foto: Andras Kralla

Inseneriks õppivad Anna Sihvart ja Kristjan Taimla, kes kuuluvad ka Eesti tudengivormeli meeskonda, tõdesid, et võistlustel on tavapärane, kui tööpakkumisega astuvad silmapaistvamate tudengite juurde sarjad toetavad autotöösturid. “Saksamaa võistlusel olid Tesla ja Volkswagen, kes meie omasid tööle värbasid kõvasti,” rääkis Taimla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456