Autorid: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja, Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 26. juuni 2024

AI hakkab peagi raamatupidaja kutseeksamit tegema

Saates „Digitark äri” oli juttu pöördelistest muutustest, mida toob tehisintellekt raamatupidamise ärisse ja finantsspetsialistide töösse. AI abil saab protsesse automatiseerida, andmeid analüüsida ja riske juhtida, aga kas tal on tarkust teha ka raamatupidaja kutseeksamit?
Fotol vasakult: Kai Koks, Margus Tammeraja, Krista Teearu ja Külli Reino
Foto: Andres Laanem

Saatekülalised selgitasid värvikate näidetega tehisintellekti praktilist kasutamist oma töös ning jagasid kõige värskemaid kogemusi. Räägiti sellestki, milliseid riske tehisaru abiga saab raamatupidamises juhtida ning millised takistused ja ohud AI kasutamisega võivad kaasneda, ning teeme kindlaks, kas varitseb oht, et AI võtab üle raamatupidaja töö või on see siiski ulmeromaanide aines.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456