Autor: Tõnu Einasto • 5. juuli 2024

Tunnustatud koolitaja: üks tund inspiratsiooni on pettus

Koolitusfirma, mille kolm tiimiliiget on pärjatud aasta koolitaja tiitliga, teeb nii mõndagi tavapärasest teisiti. Näiteks on nad üle võtnud nippe militaarmaailmast ning jätavad klassiruumi- ja vestluskoolitused konkurentidele.
Remo Ojaste räägib saates, et eduka koolituse järel muutub kas käitumismuster, võetakse rohkem initsiatiivi või näiteks demostreeritakse enam, kuidas meeskonnale saab kasulik olla.
Foto: Erakogu

Kuidas teha koolitusi inimestele, kes soovivad oma juhtimisomadusi nii ärimaailmas kui isiklikus elus arendada, ja mida toimivas ja armastatud formaadis teisiti tehakse, räägib Combat Ready koolitusfirma vedaja, endine eriväelane, Äripäeva aasta koolitaja 2022 Remo Ojaste.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456