Autor: PARE • 13. veebruar 2020

Sinu teekond strateegiliseks personalijuhiks algab siit

Üha olulisemat rolli mängivad tulevikus strateegiline personalijuhtimine, ärilised ja finantsalased teadmised, ärilise mõtlemise oskus, juhtimis- ja koostööoskused jne (OSKA personali- ja administratiivtöö ning ärinõustamise valdkonna rakendusuuring 2018). Personalijuhid, see on meie teha – kas me suudame end mängida strateegiliste otsuste laua taha või mitte. Kui soovid alustada või oled värskelt alustanud teekonda strateegiliseks personalijuhiks, siis loe kindlasti edasi.
Foto: Pexels

PARE alustab uut Personalijuht 2.0 arenguprogrammi 1. aprillil 2020. Ja see ei ole nali! Programm koosneb kolmest osast: personalijuht ja organisatsioon, personalijuht ja koostöö, personalijuht ja eestvedamine. Lisavõimalusena on PARE kaudu võimalik paluda endale appi professionaalne mentor, kes aitab seada eesmärke ja innustab nende poole liikumisel. Loe kõigest lähemalt SIIT.

Personalijuht ja organisatsioon

Personalijuhina oled võtmetähtsusega partner tippjuhile ja juhtkonna liikmena võtad sõna organisatsiooni äristrateegia loomisel ja elluviimisel. Sinu ülesandeks on toetada organisatsiooni viisil, et see areneks pidevalt ja saavutaks püstitatud eesmärgid. Nii äriline kui ka inim- ja kliendikeskne mõtteviis aitavad sul olla selles rollis edukas. Neid oskuseid on vaja pidevalt arendada.

Personalijuht ja koostöö

Persoanalijuhina teed koostööd erinevate pooltega: tippjuhist töötajateni. Mõjusad koostööoskused aitavad ennetada 80% koostöösituatsioonides ette tulevatest probleemidest. Hea koostöö ei teki iseenesest. Igapäevaelus omandatud suhtlemisvõtetest ei piisa. See nõuab järjepidevat harjutamist. Head koostööoskused on aitavad sul olla edukas koostööd toetava kultuuri hoidmisel ja arendamisel oma organisatsioonis.

Personalijuht ja eestvedamine

Personalijuhina oled personalijuhtimise ja laiemalt ka inimeste juhtimise valdkonna eestvedaja nr 1 oma organisatsioonis. Selle rolli võtmine eeldab eneseteadlikkust, professionaalset julgust ning oma persoonibrändi teadlikku kujundamist. Personalijuhina oled tihti oma organisatsiooni visiitkaardiks ja mängid olulist rolli tööandja brändi kujundamisel.

Koolitajateks on oma valdkonna parimad tegijad, näiteks strateegiaekspert Hanno Jarvet, finantsekspert Paavo Siimann, töötaja kogemuse ekspert Estel Pukk, koostööoskuste treener Lia Ratnik, personalijuhtimise eestvedaja Kaija Teemägi ja persoonibrändi ekspert Signe Ventsel jt.

Täpsema info Personalijuht 2.0 arenguprogrammi kohta leiad PARE kodulehelt SIIT. Veebruarikuu lõpuni registreerijatele kehtib soodushind. Tule ja alusta teekonda strateegiliseks personalijuhiks koos PAREga!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456