Autor: GoWorkaBit • 18. detsember 2023

Avasta paindliku värbamise võimalused: osale viktoriinis ja võida suur auhind

Praegusel dünaamilisel ärimaastikul on kohanemisvõime võtmetähtsusega, et jääda ellu keerulistes majandusoludes ja tulla välja võitjana konkurentsis. Ettevõtted, kes navigeerivad turunõudluse tõusude ja mõõnade vahel sujuvalt, kohanevad kiiresti – paindlikkus pole mitte ainult eelis, vaid vajadus. Just siin muutub paindlik värbamine mängu muutvaks teguriks ja GoWorkaBit on selles valdkonnas teerajajaks.

Kas olete kursis viimaste paindliku personali lahendustega? GoWorkaBit, paljudele personalitöötajatele juba tuttav nimi, pakub uuenduslikke lähenemisi teie muutuvate ja nõudlike personalivajaduste rahuldamiseks – olgu selleks haige töötaja asendamine, hooajaliste tippude haldamine, puhkuste asendamine või ühekordsete projektide juhtimine. Kuid kui hästi te tegelikult tunnete kogu paindlikkuse spektrit, mida GoWorkaBit teie organisatsioonile pakkuda võib?

Tore ja informeeriv mäng viib sind tagasi sellesse värbamisaastasse ja GoWorkaBiti kümne aasta pikkusesse tegevusse Eesti turul.

Testi oma teadmisi ja võida eksklusiivne auhind: 2 tundi põhjalikku tasuta konsultatsiooni ja 1000 eurot värbamiskrediiti* GoWorkaBiti ekspertidelt. Võitja kuulutame välja 2. jaanuaril 2024 ja võtame võitjaga ühendust.

*Värbamiskrediit on mõeldud värbamislahenduste teenustasu katmiseks perioodil 2. jaanuar-31. märts 2024. Värbamiskrediidiga ei saa katta tööampsude ja värbamisprojektide töötasu töötegijale. Väbramiskrediidi võitja nõustub oma värbamiskogemustest GoWorkaBIti kanalites ka avalikult kõnelema.