Autor: Personaliuudised.ee • 5. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsi mida tahes: Elisa juhid on kaugtöö chat’i valves

Elisa personalikust Kaija Teemägi tahab nõu ja jõuga aidata kõiki ettevõtlikke tööandjaid ja meeskondi, kes soovivad aja ja uute tööviisidega kaasas käia.
Käimasoleva „Kaugtöö tegija 2017” konkursi raames saavad huvilised Elisa juhtidele esitada reaalajas toimuva vestluse vahendusel kaugtöö ja selle rakendamise võimalusi puudutavaid küsimusi. Live-chat on leitav www.too.elisa.ee ja ootab küsimusi 19. maini.

„Oleme Elisas kaugtöötamise võimalust edukalt rakendanud ja näeme, et see võimalus muutub töötajate silmis üha atraktiivsemaks. Seetõttu soovime nõu ja jõuga aidata kõiki ettevõtlikke tööandjaid ja meeskondi, kes soovivad aja ja uute tööviisidega kaasas käia,” selgitas Elisa personalijuht Kaija Teemägi, miks Elisa juhid otsustasid oma kogemust teistega jagada.

Oma kogemusi jagavad live-chat’i kaudu ja vastavad küsimustele Elisa tooteturunduse osakonna juht Mailiis Ploomann,  personalijuht Kaija Teemägi, suhtekorraldusjuht Marika Raiski, administratiivjuht Jaanika Parts, haldusjuht Meelis Jurn ja uute teenuste juht Kertu Kriisk.

Igal tööpäeval on küsimustele vastamas üks Elisa juhtidest:

5.05 Mailiis Ploomann, tooteturunduse osakonna juht8.05 Mailiis Ploomann, tooteturunduse osakonna juht9.05 Jaanika Parts, administratiivjuht10.05 Jaanika Parts, administratiivjuht11.05 Kertu Kriisk, uute teenuste juht12.05 Marika Raiski, suhtekorraldusjuht15.05 Kertu Kriisk, uute teenuste juht16.05 Meelis Jurn, haldusjuht17.05 Kaija Teemägi, personalijuht18.05 Meelis Jurn, haldusjuht19.05 Kertu Kriisk, uute teenuste juht

Sel aastal esimest korda väljaantava kaugtöö tegija märgise eesmärk on tunnustada ja kaasata organisatsioone, kes rakendavad kaugtöötamise eri võimalusi. Kandideerima on oodatud kõik avaliku ja erasektori ettevõtted, kes rakendavad oma organisatsioonis rohkemal või vähemal määral kaugtööd.

Kolmenädalase kandideerimisperioodi vältel tuuakse kaugtöö temaatika kõrgendatud tähelepanu alla ning ettevõtteid ja inimesi kutsutakse üles proovima kontorist eemal töötamist ja oma kogemust ka teistega jagama.

Kaugtöö tegija märgise saamiseks tuleb ettevõtetel täita ankeet kodulehel ja edastada see koos illustreeriva fotoga Targa Töö Ühingule. Kvalifitseerunud osalejad võivad kasutada ettevõtte materjalides kaugtöö tegija 2017 märgist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456