Autor: Personaliuudised.ee • 18. detsember 2018

Jõulupreemiate maksmise juhised

Kas sinu ettevõte jagab selle aasta lõpus preemiat? Kas preemiat maksti eelmisel aastal? Järgnevad nõuanded võivad aidata selgusele jõuda, kuidas anda (või mitte anda) pühade puhul preemiat ilma töötajates pahameelt tekitamata.
Foto: Pixabay.com

Bank of America korraldatud uuringu tulemused näitavad, et väikese ja ka keskmise suurusega ettevõtted tõmbavad boonuste osas vöö üha enam pingule. Ainult 32% küsitletutest ütles, et maksavad sel aastal rahalist preemiat. Eelmisel aastal oli see protsent 52%. Samuti selgub, et 28% väikeettevõtetest ei paku töötajatele pühade puhul mingeid hüvesid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456