13. märts 2019

Kuidas teha häid juhte?

Inimesed liituvad organisatsiooniga ja lahkuvad sealt tihti juhi pärast. Võttes aga arvesse praegust tööturu olukorda ja väljakutseid, tuleks tööandjatel mõelda sellele, kuidas oma juhte koolitada ja arendada, et talendid halva juhtimiskvaliteedi tõttu ei lahkuks.
ISS-i Uus-Meremaa personalijuht Helo Tamme

USA konsultatsioonifirma Gallup on oma uuringutes leidnud, et juhid mõjutavad töötajate rahulolu vähemalt 70% ulatuses. Uuringus, kus osales 7272 USA-s elavat täiskasvanut, leiti, et üks inimene kahest on mingil ajal lahkunud töölt just juhi tõttu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456