Autorid: Ingrid Purga, Kaire Valgeväli • 1. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gestaltteraapia ettevõttes – tugi ja tööriist

Töö inimestega on emotsionaalselt kurnav? Kõhklused, kahtlused, nõutus? Palju ootusi, millele on tarvis vastata? Vastutus rõhub ja inspiratsiooni on raske leida? Püsiv energiapuudus piirab? Ei oskagi täpselt öelda, mis see on, aga tahaks, et midagi oleks teisiti?
Ingrid Purga akrüül "Tiivad". Foto: Gestalt Guru

Pange silmad mõneks minutiks kinni, hingake ja tunnetage. Kui mõni neist küsimustest kõnetab, on aeg ja võimalus midagi muuta. Mida täpselt? Oma käitumismustreid. Milliseid? Vastused on teie sees. Kuidas? Endast hoolides, aega võttes ja selgusele jõudes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456