Autor: Sekretär.ee • 2. aprill 2019
Foto: Pixabay

5 võimalust sekretäri tunnustada

Kolleegide tunnustamine peaks olema kontorielu loomulik osa. Siiski kipume neid iseenesest mõistetavalt võtma ja hea sõnaga koonerdama. Seetõttu ongi hea, kui on olemas tähtpäevad, mis meie tähelepanu sellele pööravad. Aprillis toimub rahvusvaheline sekretäride päev – sel ajal tasub oma ettevõtte administratiivtöötajatele erilist tähelepanu pöörata!

Jagame viit ideed, kuidas sekretäre nende pidupäeval meeles võiks pidada, et nad ka edaspidi säraksid ja oma tööd rõõmuga teeksid.

1. Uuri välja, milline tunnustus sinu ettevõtte sekretärile meeldiks. Inimesed on erinevad – kellele meeldib valjuhäälne esiletõstmine ja tähelepanu keskpunkti toomine, kes hindaks aga vaba päeva iseendale. Kolmandad ootavad juhilt personaalset tähelepanuavaldust. Et sekretäride päev täidaks oma eesmärki, räägi sekretäriga ja kuula tema soove!

2. Kingi sekretärile ajakohased töövahendid, mis tema elu lihtsamaks muudavad. Kaart ja lilled on küll armas kingitus, aga neil pole pikaaegset mõju sekretäritöö igapäevamuredele. On aga palju põnevaid lahendusi, mis assistenti liigsest tööstressist säästa võivad. Uuri, millisest võimalusest sekretär kõige enam puudust tunneb, ja vaata, mida selle lahendamiseks teha annab!

Tulemas!

18. aprillil on võimalik sekretäre tunnustada iga-aastasel Sekretäride päev 2019 konverentsil! Päev täis põnevaid ettekandeid ja mõnusaid vahepalasid on täpselt see, millega rahvusvahelise sekretäride päeva eel oma ettevõtte assistenti meeles pidada.

Soodushind kehtib veel vaid 3. aprillini! Tutvu kavaga SIIN!

3. Kaasa sekretäri nii ametlikesse kui meelelahutuslikesse sündmustesse. Sinu assistent tegeleb päevad läbi kümnete, kui mitte sadade e-kirjade ja telefonikõnedega. Et ta oskaks prioriteete seada ja otsuseid vastu võtta, on oluline, et ta oleks kursis ettevõtte töö ja käekäiguga. Selleks kaasa sekretäri koosolekutele ja meeskonnaüritustele. Kui ta teab ja tajub konkreetsete tööprotsesside konteksti ja põhjuseid, oskab ta paremini filtreerida ka temani jõudvat informatsiooni.

4. Kiida sekretäri avalikult! Kui soovid sekretäride päeva puhul oma assistenti kiita, siis isikliku kaardi asemel kirjuta oma mõtted hoopis ettevõtte siseveebi või Facebooki gruppi. See võib sekretärini tuua ka uusi põnevaid pakkumisi, mis tema tööpäevadesse elevust tooks.

5. Võimalda sekretäril end ametialaselt täiendada. Sekretäridele on pühendatud konverentse, koolitusi, veebiseminare, kus saab uusi teadmisi, mida kohe töösse rakendada, ja ametikaaslastega mõtteid vahetada. Selline päev annab uut tööindu ja värskeid ideid. Juhid käivad end tihti koolitustel-konverentsidel harimas ja inspiratsiooni ammutamas.

Paku seda võimalust ka oma ettevõtte töötajate ja klientide rahulolu eest iga päev hoolitsevale assistendile, sekretärile või büroojuhile ja saada ta 18. aprillil Sekretäride päev 2019 konverentsile!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456