Autor: Personaliuudised.ee • 20. juuni 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tagasiside on ülehinnatud – töötajad vajavad hoopis tähelepanu

Kuigi tagasiside võib olla kasulik kahju toovate vigade korrigeerimiseks, ei ole see parim meetod aitamaks töötajal hiilata.
Foto: Pixabay

See, kuidas inimestele tagasisidet anda, on praegu üks kuumemaid teemasid ärivaldkonnas. Argumendid radikaalse siiruse ja ilustamata läbipaistvuse poolt on omamoodi ärplevad. Need justkui vihjavad, et ainult parimad ja julgeimad meist suudavad enesekindlalt nende tõdedega silmitsi seista; et need, kes kohkuvad tagasi mõtte ees töötada pideva hindamise kliimas, on keskpärased; ja kui meie juhtidena võime kolleegidele otsa vaadates silmagi pilgutamata nende vead välja laduda, siis näitab see ausameelsust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456