Autor: Maarit Vabrit-Raadla • 29. juuli 2019

Strateegial põhinev tulemusjuhtimine, 2. osa

Jätkame maikuu Personali Praktikus alustatud tulemusjuhtimise uuringu tutvustamist.

Uuringu käigus kogutud andmete analüüsimisel ilmnes, et pea 50% osalenud ettevõtetest ei plaani lähiaastatel tulemusjuhtimisega seotud tarkvara kasutusele võtta. Vaid väga väike osa (22%) väike- ja keskmistest ettevõtetest (VKE) kasutab vastavat tarkvara teadlikult ja järjepidevalt. Olulise seosena on näha, et praktikates, mida rakendatakse järjepidevalt, on tarkvara kasutamise osakaal suurem kui neis, mida rakendatakse osaliselt.

Loe tulemusjuhtimise uuringu esimest osa SIIT.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456