Autor: Personaliuudised.ee • 12. november 2019

Loobuge meeskonna arendamisest ja laske inimestel tööd teha

Meeskonna arendamise harjutuste eesmärk on inimesi lähendada, aga neil võib sageli olla hoopis vastupidine tagajärg.
Foto: Pixabay

Olete seda kindlasti kuulnud: on väga oluline, et inimesed tunneksid end üksteisega seotuna. Usaldus ja head suhted teevad tööelu kergemaks. Päris suhted päris inimestega vallandavad heaoluhormoone. See omakorda tõstab tuju, suurendab õppimisvõimet, parandab mälu ning muudab stressi suhtes vastupidavamaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456