Autor: Personaliuudised.ee • 14. november 2019

Rimi juht: jõuluõhtul poe pikemalt lahti hoidmisega ei võida midagi

Rimi sulgeb ka sel aastal kõik kauplused 24. detsembril kell 18.00, et poetöötajad saaksid jõuluõhtu veeta lähedaste seltsis. Osa kaupluste lahtiolekuajad on muudetud ka 1. jaanuaril.
Foto: Raul Mee

„Võtsime eelmisel aastal vastu julge otsuse, et jõuluõhtul on kõik kauplused avatud kuni kella 18.00-ni,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. „Kuna Eesti inimesed on nii-öelda viimase hetke poodlejad, siis meil oli kõhklusi palju, et kuidas kliendid sellisele otsusele reageerivad. Tavaliselt on ju 24. detsembri õhtul olnud kauplused rahvast täis ning teenindajail kõige kiirem tööaeg. Õnneks suhtusid kliendid kaupluste varem sulgemisse väga mõistvalt – saime positiivset tagasisidet, et anname oma tublidele teenindajatele võimaluse olla perega.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456