Autor: Personaliuudised.ee • 10. veebruar 2020

Kas e-kirja teel esitatud soov tööleping lõpetada on kehtiv?

On vähe inimesi, kes töötaksid ühes kohas terve elu. See tähendab, et tööturul liikumist tuleb ikka ette ja nooremate inimeste seas veel eriti tihti. Millistel viisidel aga on sobiv esitada soov tööleping lõpetada? Lugeja küsib ja vastab tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja Kaire Saarep.
Foto: Shutterstock

Lugeja küsib: Meie ettevõtte töötaja on haiguslehel. Ta saatis meile e-kirja teel teate, et pärast haiguslehe lõppemist ta enam tööle ei tule. Tööandjana oleme sellega nõus, kuid palusime tal tulla kontorisse lepingut lõpetama. Töötaja keeldus sellest. Kuidas me saame temaga töösuhte lõpetada, kui ta ei allkirjasta lõpetamise dokumente?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456