Autor: Personaliuudised.ee • 4. märts 2020

Töö tõttu reisijad vajavad suuremat kaitset

Ärireisidel käimine on paljude inimeste töö igapäevane ja oluline osa. Vaatamata suurtele edasiminekutele tehnoloogias on näost näkku äriajamine 34 korda mõjusam kui digitaalne suhtlus, sest aitab luua usaldust. Aga kuidas see mõjub tervisele ja turvalisusele ning kuidas riske kõige paremini maandada?
Foto: Pixabay

51% äritegevust puudutavate otsuste langetajatest leiab, et tervise ja turvalisuse riskid suurenesid möödunud aastal, ja 47% neist arvab, et sellel aastal suurenevad need riskid veelgi, selgub värskest reisiriskide uurimusest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456