Autor: Mare Heinluht • 9. märts 2020

Kuidas vabaneda soolisest palgalõhest?

3. märtsil toimus esimene kohtumine Swedbanki Mitmekesisuse Akadeemia ürituste sarjas, mille teemaks oli võrdne palk ja sooline palgalõhe. Mitmekesisusega seotud teadmisi ja praktikat jagasid Swedbanki eksperdid ning Tallinna ülikooli vanemteadur Triin Roosalu tutvustas uurimisprojekti „Soolise palgalõhe vähendamine“ uurimistulemusi.
Foto: Unsplash

Uuringust selgus, et valdkondade kaupa valitseb üks suurimaid soolisi palgalõhesid just finantssektoris. Swedbanki personalijuht Ülle Matt kinnitas, et see on ka põhjus, miks Swedbank soolise palgalõhe vähendamisse nii tõsiselt suhtub.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456