Autor: Personaliuudised.ee • 27. märts 2020

Robotit usaldatakse rohkem kui juhti

Oracle ja Future Workplace tegid hiljuti uuringu, millest selgub, et tehisintellekt (AI) kujundab ümber seda, kuidas inimesed oma töökohta näevad. Lausa 64% vastanutest väitis, et usaldaksid robotit rohkem kui oma juhti.
Foto: Pixabay

Selline tulemus kinnitab veenvalt, et tehisintellekt on juba võitmas töötajate südameid ja meeli. Enamik uuritutest vastas, et on põnevil ja optimistlikud uute tehnoloogiate suhtes. Vastajate sõnul aitavad uued tehnoloogiad neil omandada uusi oskusi (36%), saada rohkem vaba aega (36%) ja laiendada praegust ametit selliselt, et see oleks strateegilisem (28%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456