Autor: Liina Laasma • 1. aprill 2020

Meeskonnatöö kompetentside viie komponendi mudel

Liina Laasma, advokaadibüroo NOVE arendus- ja personalijuht, TalTechi personalijuhtimise magister
Organisatsiooni edu võti seisneb pigem tugevas meeskonnas kui staaripõhises talendijuhtimises, mistõttu on efektiivse meeskonnatöö saavutamine organisatsiooni juhtide, sealhulgas personalijuhtide igapäevane ülesanne.

„Ettevõtte juhi ülesanne on moodustada suurepärased meeskonnad, kes teevad hiilgavat tööd ja saavad selle õigel ajal valmis. Ongi kõik. See on juhtkonna peamine ülesanne.” Nii on oma raamatus „Jõud” kirjutanud Patty McCord, üks Netflixi töökultuuri loojatest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456