Autor: Personaliuudised.ee • 15. aprill 2020

MADALMAAD: mitmekesisusega tööjõupuuduse vastu

Foto: Pixabay
Madalmaades on tööjõupuudus olnud tuntav eelkõige ehitus-, transpordi-, tervishoiu- ja haridussektoris. Aastaid kestnud majanduskasv ja töötajate väljavool nendest sektoritest on tekitanud olukorra, kus paljud töökohad on täitmata.

Nüüd on jõutud arusaamale, et riigi tööjõuturgu on vaja mitmekesistada, eriti ettevõtete ja organisatsioonide kõrgema tasandi ametikohtadel. Meetmetes keskendutakse neile, kes jäävad traditsiooniliselt tööturult veidi kõrvale – noored, naised ja mitte-Lääne taustaga inimesed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456