Autor: Personaliuudised.ee • 24. aprill 2020

Virtuaalsetes meeskondades on rohkem konflikte

Foto: Unsplash
Praeguses maailmas on virtuaalne koostöö möödapääsmatu ja sellel on mitmeid eeliseid. Organisatsioonid saavad kokku viia eksperte sõltumata nende asukohast, töötajatel on suurem paindlikkus töökoha puhul ning tehnoloogia võib vähendada hierarhia negatiivseid mõjusid, võimaldades võrdsemat koostööd kolleegide vahel. Kui aga asjad lähevad virtuaalses meeskonnas viltu, siis see võib ruttu väga inetuks minna.

Kolleegide vaidlusi on alati raske lahendada. Aga need on veelgi keerulisemad ja intensiivsemad selliste kolleegide vahel, kes kunagi näost näkku ei kohtu, ütleb Stanfordi ülikooli organisatsioonikäitumise professor Lindred Greer. „Konfliktid virtuaalsetes meeskondades on suurema tõenäosusega kahjulikud töö tulemustele ja eskaleeruvad,“ ütleb ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456