Autor: Personaliuudised.ee • 7. mai 2020

Pipedrive koondab mitukümmend töötajat

Ülemaailmse koroonapandeemiaga kaasnenud keerulise majandusolukorra tõttu koondab Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive oma Tallinna ja Tartu kontorites kokku 14 töötajat.
Pipedrive koondab oma Tallinna ja Tartu kontorites kokku 14 töötajat.
Foto: Liis Treimann

Pipedrive’i tegevjuhi Timo Reini sõnul on töötajate koondamine ettevõtte jaoks raske südamega tehtud otsus. „Me lükkasime selle äärmiselt valusa otsuse tegemist edasi nii kaua kui võimalik. Tõmbasime kriisi alguses kulusid tunduvalt koomale ning pakkusime 16 väiksema koormusega töötajatele võimalust end ettevõtte sees mõnes muus rollis proovile panna. Paraku ei olnud need sammud enam piisavad, et pikale venivast majandussurutisest tulemuslikult välja tulla,” sõnas Rein.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456