Autor: Mari Topolev • 11. mai 2020

Kuidas kaasata erivajadusega inimesi tööellu?

Foto: Pexels
Kuidas erivajadusega kandidaatideni jõuda ning milliseid kohandusi võib vaja olla töökohal teha? Eriolukorra sunnil veebiseminarina toimunud Swedbanki Mitmekesisuse Akadeemia ürituste sarja teine kohtumine keskendus erivajadustega inimeste tööellu kaasamisele. Muu hulgas räägiti veel sellest, mida tähendavad erivajadus, vähenenud töövõime ja puue.

Kas erivajadus = puue = vähenenud töövõime?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456