Autor: Sandra Sultsing • 19. mai 2020

Eksperdid soovitavad: järele proovitud ja hästi töötavad produktiivsuse ja kaugtöönipid

Kui raamatutarkused on juba läbi töötatud ja tundub, et produktiivsus kaugtöötades kõigub, tasub loetud-kuuldud nõuandeid kohandada enda elustiili järgi. Kuidas iga päev oma töid targemalt planeerida ja distantsilt töötada, soovitavad praktikud ja ettevõtteid tunnustava kaugtöö tegija konkursi žüriiliikmed.
Foto: Unsplash

Kõigi tööharjumused on erinevad. Seetõttu on oluline leida enda jaoks tõesti töötavad ja sobivad rutiinid, need oma tegemiste ja toimetuste järgi seada. Katsetada ja proovida. Just selliseid järeleproovitud ja enda käe järgi seatud nippe lugeda saadki.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456