Autor: Helena Laus • 22. mai 2020

Värbamisüritus meelitab noori tööle

Pärast mitut katset noortele silma jääda õnnestus Apranga Groupil 2019. aastal korraldatud avatud uste päeval „Suveks tööle” lüüa täpselt naelapea pihta.
Värbamisüritus võimaldas noortel mõnusas atmosfääris töökohaga tutvuda ja osa saada stiilsest moeüritusest
Foto: Apranga

Rõivaste jaemüügiga tegelev Apranga Group on viimastel aastatel jõudsalt laienenud. Ettevõtte kasv on suurendanud tööjõuvajadust ning aasta-aastalt peab olema aina leidlikum, et köita kandidaatide tähelepanu. Suutsime personaliosakonnaga kokku panna värbamisürituse, mis pakkus huvi sadadele noortele kandidaatidele, kes otsisid tööd suveperioodiks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456