Autor: Personaliuudised.ee • 28. mai 2020

Kuidas testida töösoovija kohanemisvõimet?

Selleks et töötajat peetaks ükskõik millises ametis kompetentseks, peab ta ette näitama teatud teadmisi ja oskusi. Kui otsitakse uut töökohta, võivad töösoovijad need oma CV-s esile tuua, lootes konkurentide seas silma paista.
Kohanemisvõime peaks olema praegusel ajal nõutuim pehme oskus.

Varem võisid tööandjad inimeste intervjuule kutsumise üle otsustamisel toetuda ainult elulookirjeldustele. Aga nii nagu areneb töökoht, peab arenema ka värbamine, ja värbamisjuhid ei saa enam parimate kandidaatide väljaselgitamisel toetuda ainult CV-dele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456