Autor: Personaliuudised.ee • 3. juuni 2020
Ainult tellijatele

Kogemus: kuidas kohaneti uue reaalsusega toidutööstuse töökorralduses

Tundub ju elementaarne, et toidupoodi minnes on hakklihapakk riiulil alati olemas. Aga isegi koroonakriisi puhkedes ei tekkinud üldiselt olukorda, kus riiulid oleksid tühjad olnud. Toiduainetööstuses tuli aga aina karmimaid ohutusnõudeid järgides tööd edasi teha. Kogemusest, kuidas uue reaalsusega toidutööstuse eesliinil kohaneti, räägib Eesti suurima toidutööstuse HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.

Autor: Marek Metslaid

Toidutööstuse eesliin on üks paljudest töökohtadest, mis eeldab füüsilist kohapeal viibimist. Igapäevane töö lihatööstuse tootmisliinil tähendab näiteks liha lõikamist, kaalumist, toodete valmistamist, pakendamist ja omakorda pakendatud lihatoodete komplekteerimist kauplustesse saatmiseks. Seda peab tegema hoolimata sellest, kas on tavaline argipäev või eriolukord. Toidutööstus pingutab pidevalt selle nimel, et seada oma töötajate ja tarbijate tervis esikohale ning seejuures kõiki ettevaatusabinõusid täita. Kuigi koroonakriis ei toonud tootmisliinidel töötavatele inimestele totaalselt erinevaid tööpraktikaid, siis sellele vaatamata tõhustas HKScan ka oma vastavaid ohutus- ja turvameetmed märgatavalt

Sisu on kättesaadav ainult tellijale. Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt.

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
  • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
  • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
  • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
  • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700