Autor: Personaliuudised.ee • 8. juuni 2020

7 ajateenistusest saadud omadust, mida tööandjad hindavad

Tööandjad hindavad ajateenistuse läbinud noort, kes oskab esile tõsta, mida läbitud kogemus talle andis, selgub kaitseministeeriumi ja Tartu ülikooli koostöös tehtud uuringust. Kuigi tööandja ei eelda tööle kandideerijalt ajateenistuse kogemust, võiks noor inimene ajateenistuses õpitud oskusi ja saadud kogemusi tööandjale esitleda, pikkides neid nii CV-sse, motivatsioonikirja kui ka tööintervjuu vestlusteemadesse.
Tänavune naistele mõeldud ajateenistuse teabepäev
Foto: Eiko Kink

1) Juhtimiskogemus ja vastutus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456