Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 9. juuni 2020

KKK: kontorisse naasmine ja põhipuhkuse arvestus

Lugejatele küsimustele kontorisse naasmise, põhi- ja kollektiivpuhkuse arvestamise ja muu kohta vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Pixabay

Meie ettevõtte 30 töötajat jäid 13. märtsist vabatahtlikult kaugtööle. Meil oli töökorralduse reeglitega ka varem lubatud eelneval kokkuleppel vahetu juhiga osaline kaugtöö tegemine. Tahaksime juunikuus jälle alustada kontoripäevadega, et meeskonnatunnet tagasi tuua, kuid töötajad ei ole huvitatud ning leiavad, et kõik koolitused ja koosolekud saab videosilla vahendusel ära teha. Kas tööandjal on õigus kohustada töötajat kontorisse naasma?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456