Autor: Jaanika Rannula • 11. juuni 2020

Supervisiooni 4 olulist kasutegurit

Üha rohkem räägitakse Eestis coaching’ust ja selle kasuteguritest. Kui aga mainida supervisiooni, siis selle peale kergitatakse kulmu ja uuritakse, et mis imeloom see veel on.
Foto: Unsplash

Muutunud töökeskkonnas ja kriisijärgsel taastumisperioodil vajavad inimesed üha rohkem võimalusi, et enda sisse vaadata ning oma vajadusi ja võimalusi analüüsida. Tiimi- ja valdkonnajuhid ning spetsialistid töötavad koos teiste inimestega, kas neid juhtides, kuuludes meeskonda, teenindades kliente vms. Muutunud töökeskkond, kaugtöö ja distantsilt suhtlemine ning kõigi muutustega kaasnenud suurem stressitase mõjutavad vägagi meie vaimset tervist ja tööalast võimekust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456