Autor: Personaliuudised.ee • 3. juuli 2020

Parim väikeettevõttest praktikakoht on PCC Projekt AS

Eesti Tööandjate Keskliidu konkursi „Parim praktikakoht“ võitis väikeettevõtete arvestuses PCC Projekt AS. Ettevõte tegeleb ehitusprojekteerimisega. Tunnustuse tõi ettevõttele paindlik praktikakorraldus, mis võimaldab samal ajal õppida ja töötada.
Foto: Aron Urb

Ka praegu on ettevõtte 38 töötajast 10 tudengid, kellest mitmed on alustanud just praktikandina. PCC Projekt paneb suurt rõhku digitaliseerimisele ning rakendab erinevaid tehnoloogilisi lahendusi, sealhulgas BIM (Building Information Management) programmi, mille võtete õppimine on praktika üks osa.

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456