Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Kuidas tööl pärast puhkustelt naasmist viiruste levikut ennetada?
Lugeja küsimusele töötajate tervise hoidmise kohta vastab Rein Reisberg, Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant.
Meie ettevõttes hakkavad suvepuhkused läbi saama ja üha rohkem kolleege tuleb tööle tagasi. Teada on, et koroonaoht pole sugugi möödas ja iga päev tulevad teated uutest haigestunutest. Millele peaksin tööandjana tähelepanu pöörama, et töötajate tervist tööl hoida?
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.