Autor: Personaliuudised.ee • 3. september 2020

Ühendkuningriigi töötajad soovivad esmaspäevi ja reedeid vabaks

Värskest uurimusest selgub, et paindliku tööaja korral on populaarseimad eelistused hajutatud puhkepäevad ja varasem tööpäeva algus.
Foto: Unsplash

Suurem osa küsitletutest pooldaks kahe järjestikuse puhkepäeva asemel nende hajutamist seitsmepäevase perioodi sees. Kõige enam eelistati vaba laupäeva ja pühapäeva asemel esmaspäeva (43%) ja reedet (48%). Personalitöötajatest soosis vaba esmaspäeva 67% küsitletutest, populaarsuselt teisel kohal oli teisipäev (56%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456